Je huid is je grootste orgaan, en staat aan heel wat invloeden bloot: zon, wind, kou, regen, noem het maar op. De huid van je gezicht heeft dus heel wat te doorstaan. Erg belangrijk daarom dat je je huid zo nu en dan intensief verzorgt. Natuurlijk verzorg je je gezicht ( en hals en decolleté niet te vergeten!!) dagelijks met een goede crème, als je dat nog niet doet is het wellicht goed om daarmee te gaan beginnen. Ik kan je daarin zeker adviseren.

 

Bij het intensief verzorgen van het gezicht gaat het er om dat de schoonheidsspecialiste de huid diep reinigt, scrubt en daarna intensief verzorgt met diverse maskers en massages van het gezicht. Daardoor komt de doorbloeding van de huid goed op gang. Er zijn diverse behandelingen te boeken bij BeautyLeen. 

 

Bent u op leeftijd en/of moeilijk ter been? Ook u kunt genieten van een heerlijke behandeling bij BeautyLeen! U wordt opgehaald en weer thuisgebracht voor een kleine extra bijdrage. Dat geldt ook voor mijn andere behandelingen. Zo geniet u van een heerlijke behandeling met professionele apparatuur in mijn praktijk en heeft u geen problemen met vervoer. Ik breng u natuurlijk ook weer thuis! 

 

Bekijkt u de behandelingen en mocht u vragen hebben dan hoor ik dat graag.