KUNSTNAGELS EN MANICURE


Er zijn diverse soorten nagels die gezet kunnen worden, zowel op handen als voeten. Beautyleen zet zowel gel- als acryl nagels. Je kunt kiezen voor kleur op je eigen nagel maar natuurlijk is een verlenging - dus langere nagels- ook een mogelijkheid. Heb je nog vragen of wil je de kleuren die we hebben ( 250!!) graag eens zien? Loop even binnen dan praten we verder.  

 

 


Gelnagels worden gemaakt met een doorzichtige vloeibare gel. Ook bij gelnagels wordt gewerkt met een penseel. Om de gel van vloeibaar naar hard over te laten gaan moet de gelnagel uitharden in een zogenaamde uv- lamp. Dit is volkomen pijnloos!!! De gelnagel heeft dit uv- licht nodig anders blijft de gel nl. vloeibaar. Het verschil tussen gel- en acrylnagels is dat gelnagels zachter zijn dan acrylnagels, waardoor gelnagels soepeler zijn. Ze zijn echter niet zo zacht dat je ze makkelijk breekt, ze zijn iets flexibeler. Ook bij gel is het mogelijk om met heel veel kleuren te werken.


Naast het zetten van kunstnagels verzorgen wij ook de natuurlijke nagel met een manicure, het reinigen van de natuurlijke nagel en nagelriemen. 

 

Ook is het mogelijk om voor een mooie gellak te kiezen waarbij de nagel beschermd wordt voor invloeden van buitenaf zoals vocht. De gellak blijft ongeveer 3 tot 4 weken zitten.