Vaak worden wenkbrauwen in de loop van de jaren minder vol of verliezen zij wat kleur.
De haartjes verdwijnen soms in het midden van de wenkbrauw of de wenkbrauw houdt ineens recht boven het oog op met bestaan. Vaak wordt een wenkbrauw dan ook 'bijgetekend' met een potloodje of met henna. Dit is een hele tijdelijke oplossing. Vaak na een paar uur is alles weer verdwenen.

 

De oplossing is dan ook om de wenkbrauw weer in te kleuren met pigmenten. Met behulp van een elektrisch apparaat worden kleine haartjes getrokken in de wenkbrauw. Ook op de plekken waar eigenlijk geen wenkbrauw meer zit. Zo krijg je een prachtige volle en natuurlijke wenkbrauw. 

 

Uiteraard is dit een heel precies en secuur werk en gaan we niet over 1 nacht ijs. De kleur moet bepaald worden en u moet er natuurlijk zeker van zijn dat u het ook echt wilt. U dient een verklaring te tekenen dat u akkoord gaat. Ook uw gezondheid wordt besproken. Heeft u bijvoorbeeld bloedverdunners of zijn er andere belangrijke medische zaken die voor mij belangrijk zijn? Het zetten van permanente make- up is zeker niet goedkoop. U komt een aantal malen terug en de puntjes worden op de i gezet totdat wij beiden tevreden zijn.

Ook kunt u eyeliner ( zwarte streepje onder en/of boven de wimperrand) laten zetten en daarvoor geldt eigenlijk hetzelfde zoals ik hierboven al heb omschreven. 

En ook voor permanente make- u geldt natuurlijk: kom langs voor advies en informatie. Wij nemen graag de tijd voor u. Laat u informeren voordat u zo'n belangrijke stap neemt! En mocht u beslissen dat u graag permanente make- up wilt dan maken we een behandelplan. De eerste afspraak wordt gemaakt en bij het plannen van de afspraak betaalt u € 50,- aan.